Diensten

Modulaire Re-integratiediensten

Ben je door omstandigheden geïsoleerd gaan leven en ben je vereenzaamd? Wil je ontsnappen aan jouw sociaal isolement? Heb je te maken met gevoelens van onbegrip, statusverlies, falen en tekort schieten of is er sprake van problematiek op andere leefgebieden zoals sociaal functioneren en/of dagbesteding? Wil je onder begeleiding stapje voor stapje weer deelnemen aan de maatschappij, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Met de re-integratiediensten 'Participatie Interventie' en  'Bevorderen Maatschappelijke Deelname' en praktijk assessments helpen wij je om weer mee te doen.

Lees meer »

UWV Werkfit Traject

Binnen het UWV-traject 'Werkfit Maken' gaan we met jou aan de slag om je mogelijkheden op de arbeidsmarkt te verkennen en te verbeteren. Als je een tijdlang niet hebt gewerkt door ziekte of een beperking, is het vaak niet makkelijk om weer aan de slag te gaan. Een belangrijke eerste stap is te zorgen dat je weer helemaal klaar bent om de arbeidsmarkt te betreden. Je wilt als het ware weer 'werkfit' worden. Dat doe je samen met je persoonlijke coach van het Re-Integratiehuis

Lees meer »

Re-integratie 2 de spoor

Het Re-integratiehuis ondersteund werkgevers en werknemers bij het re-integratie traject 2de spoor.
Dat wil zeggen als de werknemer door ziekte of een bepaalde belastbaarheid niet meer in staat in om bij de huidige werknemer arbeid te verrichten. Het Re-integratiehuis is gespecialiseerd in het uitzetten van 2de spoor trajecten. Dat wil zeggen dat wij de werknemer gaan re-integreren voor een functie die past bij de belastbaarheid van de werknemer De werknemer staat centraal bij de ons. Niet één re-integratie kandidaat is hetzelfde. Wij kijken goed naar de belastbaarheid van de werknemer, de werknemer zelf en de kwaliteiten van de werknemer. Een duurzame re-integratie staat bij ons centraal. Persoonlijk begeleiding en het bemiddelen van werkzoekenden naar een passende baan voor duurzame re-integratie staat daarbij centraal.

Lees meer »

Outplacement

Outplacement is de begeleiding die bij je ontslag aangeboden wordt door het Re-integratiehuis. De bedoeling is dat je door intensieve begeleiding door één van onze loopbaan coaches zo snel mogelijk een nieuwe job vindt of je de juiste tools geeft om zelfstandig te kunnen gaan solliciteren. Zo krijg je persoonlijke begeleiding, hulp bij het solliciteren, logistieke en administratieve steun enzovoort. Het Re-integratiehuis vangt je op en begeleidt je bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Onze loopbaan coach gaat je sterktes en zwaktes na, geeft sollicitatietips en zorgt voor een sollicitatietraining.

Lees meer »

Assessments

U wilt het maximale uit uw werknemers halen. Welk potentieel hebben uw werknemers in huis? Hoe vullen zij elkaar optimaal aan binnen uw team of organisatie? Hoe faciliteert u de ontwikkeling van uw werknemers? En hoe weet u of een potentiële kandidaat echt geschikt is voor de vacante functie? Met een assessmentonderzoek van het Re-integratiehuis krijgt u inzicht in de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van uw werknemers, maar ook in de geschiktheid van een sollicitant voor uw vacature. Het helpt u om het potentieel van uw werknemers maximaal te benutten, door hen op de juiste plek in de organisatie in te zetten, hen op aanvullende wijze te laten samenwerken en hen op een passende manier te faciliteren in hun ontwikkeling.

Lees meer »

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie.

  info@hetreintegratiehuis.nl
  +31 (0)6 3495 6278

Deel deze pagina